חדשות טכנולוגיה

וואטסאפ מפרטת מה יקרה למשתמשים שלא יאשרו את עדכון מדיניות הפרטיות

וואטסאפ אמרה מוקדם יותר השבוע כי תאפשר למשתמשים לסקור את עדכון מדיניות הפרטיות שלה "בקצב שלהם" ותציג להם הודעה כדי להסביר טוב יותר את השינויים המתוכננים. אך שאלה אחת נשארה פתוחה, מה יקרה אחרי ה-15 במאי למשתמשים שלא יאשרו את עדכון מדיניות הפרטיות?

בהודעת דוא"ל לאחד משותפי הסחר שנסקרה על ידי TechCrunch, וואטסאפ שבבעלות פייסבוק מסרה כי תבקש ממשתמשי האפליקציה לעמוד בתנאים החדשים כדי "ליהנות מפונקציונליות מלאה של וואטסאפ".

אם המשתמשים יבחרו לא לקבל את התנאים אז "לפרק זמן קצר, הם ימשיכו לקבל שיחות והתראות באפליקציה אך לא יוכלו לקרוא או לשלוח הודעות."

"הזמן הקצר" ימשך כמה שבועות. בהודעה, וואטסאפ מקשרת לדף שאלות ותשובות שנוצר לאחרונה בו נכתב כי המדיניות שלה בנושא משתמשים לא פעילים תחול על משתמשים שלא יאשרו את עדכון מדיניות הפרטיות לאחר ה-15 במאי.

המדיניות של וואטסאפ לגבי משתמשים לא פעילים אומרת כי חשבונות "נמחקים בדרך כלל לאחר 120 ימים של חוסר פעילות".

יאיר צרפתי

מייסד האתר והעורך הראשי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button